İzmir Vali Yardımcısı Sn.Fatih KIZILTOPRAK’ı Ziyaret Ettik

İzmir Vali Yardımcısı Sn.Fatih KIZILTOPRAK’ı Ziyaret Ettik

 “Çamoluklu ilk kaymakam” olması ile bilinen Sn. Fatih KIZILTOPRAK’ı görev yaptığı İzmir Vali Yardımcılığı makamında ziyaret ettik. Mütevelli Heyeti-YK üyesi Sn. Mustafa KÜRKÇÜ tarafından yapılan ziyarete Vural SELİMOĞLU, Özgür KARAAĞAÇ ve Vedat ÜÇTAŞ eşlik etti.

Yapılan görüşmede vakfımızın çalışmaları, misyon ve vizyonu üzerine bilgilendirilen Sn. KIZILTOPRAK tarafından ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirilirken vakfımızca yürütülen gençlik çalışmalarına yönelik destekleyici görüşler paylaşıldı.

İZMİR VALİ YARDIMCISI FATİH KIZILTOPRAK KİMDİR?

Aslen Giresun Çamoluklu olan Fatih KIZILTOPRAK 1980 yılında İstanbul ili Kadıköy ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı.

1999-2000 yıllarında İngiltere’de dil eğitimi aldı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü dereceyle bitirdi. Aynı üniversitede Yüksek Lisansını tamamladı. 2004 yılında Artvin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti. Aksaray ili Ağaçören ilçesi ve Sakarya ili Karapürçek ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 2005 yılında Fransa’da dil eğitimi aldı ve Kamu Yönetimi stajı yaptı. 2007 yılı Mart dönemi kararnamesi ile Tokat İli Sulusaray İlçesi Kaymakamlığı’na atandı. 2008 yılı Eylül ayında Sivas İli Gölova İlçesi Kaymakamlığı’na atandı. 2010 yılı Ağustos ayında Artvin İli Borçka İlçesi Kaymakamlığı’na atandı. 2013 yaz Kaymakamlar Kararnamesi ile Ergene Kaymakamı oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora eğitimini tamamlayan KIZILTOPRAK İçişleri Bakanlığı’nın 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atandı.