Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Yusuf Canik’i Ziyarette Bulunduk

Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Yusuf Canik’i Ziyarette Bulunduk

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Sn. Yusuf CANİK’i ziyarette bulunduk. Vakfımız Mütevelli Heyeti-YK üyesi Sn. Mustafa KÜRKÇÜ tarafından yapılan ziyarete Vural SELİMOĞLU, Özgür KARAAĞAÇ ve Vedat ÜÇTAŞ eşlik etti.

Ziyaret sırasında Sayın Başsavcımız tarafından ilçe ve bölge hakkında bilgiler paylaşılırken öğrencilik döneminde Vakıf çatısı altında katıldığı faaliyetlerin hatıraları paylaşıldı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sn. CANİK, öğrencilere yönelik yapılan faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti paylaşarak yapılacak çalışmalarda destek olmaya devam edeceğini belirtti.

BAŞSAVCI YUSUF CANİK KİMDİR

Giresun’un Çamoluk ilçesinde 1990 yılında doğan Yusuf Canik, 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İlk görevini Kocaeli-Karamürsel Cumhuriyet Savcısı olarak yapan Canik daha sonra İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı unvanıyla yargı teşkilatında hizmet verdi ve son HSK kararnamesiyle Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.